Opgaver

Dokumentation og værktøj

Hvorfra kommer sammenhæng og overblik i en ung fusion?

Fors A/S


Sammenhæng og overblik kommer fx fra åbenhed. Åbenhed om hvad der sker, hvorfor det sker og resultatet. Både over for medarbejdere, aktionærer og andre uden for organisationen, der måtte have lyst til at vide det. Fors* udgiver en publikation hvert år, der i tekst, billeder og grafik vender blikket både ud- og indad.

Min relation til Fors tager afsæt i et flerårigt samarbejde med Roskilde Forsyning, det ene af de tre forsyningsselskaber i fusionen. Det vigtigste jeg har oplevet i samarbejdet er det engagement og den dedikation medarbejderne udstråler, på ALLE poster. Det er en fest at arbejde sammen med dem. Både på kolde fotooptagelser i felten eller i ping-pong-dialogen (i tørvejr med fjernvarme).

Annabir og Fors har bla. udviklet ikoner til digitale systemer, der forenkler rapportering og dermed minimerer risiko for misforståelser og i sidste ende letter arbejdsgangen. I direkte forlængelse af ikonopgaven udviklede vi en arbejdsmodel til interne procedurer, der giver et overblik over igangværende og fremtidige projekter OG ikke mindst de ansvarlige for projekterne.

 

*Fors A/S er sammenlægningen af Roskilde-, Holbæk- og Lejre Forsyning.